ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
ЗА МИКРОИГЛЕНА РЧ VIVACE®

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА С VIVACE®?

Повечето специалисти използват локален обезболяващ крем, за да направят тертирането по- приятно. По-голямата част от пациентите описват чувство на лек натиск с периодично усещане за затопляне. Други пациенти съобщават за чувство на леко боцкане.


БОЛИ ЛИ МИКРОИГЛЕНАТА ТЕРАПИЯ?

Пациентите трябва да изпитват минимална болка по време на терапията с Vivace®. Обикновено се прилага обезболяващ крем 30 до 45 минути преди третиране, за да се осигури комфортно изживяване на пациента. Много пациенти казват, че са установили, че терпията е в диапазон от удобна до почти безболезнена. Vivace® микроиглена РЧ е проектиран с оглед на комфорта на пациента.


КАК ДА ИЗБЕРА ПРАВИЛНАТА ТЕРАПИЯ ЗА МЕН?

Ако обмисляте козметична терапия на вашата кожа, трябва да се откриете специалист по естетика, които работи с одобрени от Европейския съюз или FDA в САЩ устройства като Vivace®, за да Ви даде увереност в безопасността и надеждността на вашето третиране. Трябва да потърсите не просто терапия, а преживяване, предназначено да бъде удобно, като същевременно осигурява страхотни резултати.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ, КОИТО ПАЦИЕНТИТЕ ЗАДАВАТ ЧЕСТО

КАКВО Е РАДИОЧЕСТОТА?

Радиочестотната терапия използва топлина, за да стимулира производството на колаген в тъканите. Доказано е, че радиочестотните процедури намаляват фините линии и бръчки и подобряват кожата. Когато се комбинира с най-съвременната микроиглена терапия, пациентите постигат оптимални резултати.

КОЛКО ТЕРАПИИ С VIVACE® СА МИ НУЖНИ?

Вашият терапевт ще определи вашите специфични протоколи за лечение. Много специалисти намират, че три сесии на разстояние от четири до шест седмици, осигуряват оптималните резултати, които пациентите търсят. Единични и поддържащи сесии съшо могат да бъдат успешни, в зависимост от желания резултат.

При желания и след консултация могар да се направят още сесии. Консултирайте се с вашия специалист за по-персонализиран подход.

КОЛКО ПРОДЪЛЖВА ЕДНА СЕСИЯ С VICACE® РЧ?

Обезболяването преди третиране отнема приблизително 20 до 30 минути. Самата сесия отнема около 45 минути само за лицето. Това означава, че общото време за сесия ще бъде между час и час и половина.

МОГА ЛИ ДА НОСЯ ГРИМИН СЛЕД МИКРОИГЛЕНА ТЕРАПИЯ С VIVACE®?

Пациентите трябва да избягват нанасянето на грим в продължение на поне шест часа и ние предлагаме да изчакате до следващия ден. За да максимизират резултатите от микроигленето на Vivace®, пациентите могат да използват успокояваща маска или хидратиращ крем, препоръчани от специалиста, през първите четири до шест часа. Това може да намали зачервяването и да осигури по-добри резултати за по-кратко време.

КАК ДА ПОЛУЧАМ МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОТ МИКРОИГЛЕНА ТЕРАПИЯ С VIVACE®?

За да осигурите оптимални резултати, доверете се на съветите на специалиста и на правиланата апаратура. Следвайте препоръчаните от терапевта Ви инструкции за полагане на грижи и система за възстановяване след като се приберете вкъщи.

Като ги съчетаете с избягване на пряка слънчева светлина и двадесет и четири часа почивка от тренировки, Вие сте на път да увеличите максимално ефекта от Vivace ®. За оптимални резултати се препоръчват няколко сесии.

НА КАКЪВ ТИП КОЖА ДЕЙСТВА МИКРОИГЛЕНАТА РЧ ТЕРАПИЯ?

За разлика от лазерното лечение, на третиране с микроигли и РЧ могат да бъдат подложени повечето тенове и типове кожа, включително загоряла или тъмна кожа. Това дава на терапията с Vivace® голямо предимство пред други неинвазивни процедури за грижа на кожата.

КОЛКО ВРЕМЕ ТРАЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ?

Всеки човек е различен, но колагенът и еластинът, които произвеждате, са ваши собствени и продължават ускореното производство през следващите шест месеца.

Повечето пациенти ще установят, че техните резултати продължават няколко години, въпреки че това ще варира в зависимост от броя на сесиите и броя на процедурите за допълнителна корекция, които пациентът избира. Пациентите, които получават рутинни коригиращи процедури, съобщават за по-дългосрочни резултати.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО СЛЕД МИКРОНИДИНГ?

Повечето пациенти ще бъдат готови да възобновят всички ежедневни дейности в рамките на ден или два. Това може да се ускори чрез използване на кремове и протоколи за възстановяване, които създават оптимални резултати и по-бързо възстановяване. Пациентите трябва да избягват пряка слънчева светлина в продължение на седмица след терапията. Повечето пациенти обаче са готови да излязат в навън в рамките на ден-два след терапията без индикация, че са имали козметична процедура.